Dienstag, 6. Oktober 2020

Spot plafond

Spot plafond

De plafondspot is een van de meest gebruikte lampen. Ze zijn goed voor het verlichten van de gehele ruimte, maar ook om accent . Zo vind je in ons assortiment plafondspots gemaakt van aluminium, metaal en kunststof. LAKENE Led-inbouwspot. Plafondrail, spots.


Spot plafond

Spotjes kun je zowel in het plafond als op de muur monteren. Ook kun je opbouwspots op je plafond monteren. Cookies toestaan. Bekijk onze cookiepagina. Goedkope spotjes?


Voor iedere ruimte een geschikte plafondspot. Spotjes zijn niet alleen op het plafond te monteren, ook op de muur kun je spots bevestigen. Daarnaast kunnen de meeste plafond spots als wand spot gebruikt worden, en ook andersom. De meeste plafondspots zijn ook te verkrijgen in led. Zo kun je het licht precies op de plek krijgen waar je dat wilt.


Bij GAMMA vind je zowel opbouwspots voor montage aan het plafond. Ideaal wanneer je inbouwspots gebruikt, recht boven je werkvlak. Zo sta je nooit in je eigen schaduw te werken. En een mooie spotlamp in de gang? LED Spot 2-lichts nikkel rating (0) Nog niet beoordeeld.


Opbouwspots zijn te bevestigen op het plafond maar ook op de wand. Daarom zijn ze erg geschikt . De spot hangt immers aan het plafond , waardoor de muren en vloer vrij blijven voor meubels en decoratie. Daarbij zijn plafondspots door hun wendbaarheid . Opbouw ledspots zijn eenvoudig te plaatsen en makkelijker te richten dan de inbouw led spots , dit doordat ze niet in het plafond zijn weggewerkt maar juist erop . Wat is een trimless spot ? Trimless spots , ook wel stucspots of frameless spots genoem zijn inbouwspots zonder zichtbare randen.


Spot plafond

De trimless inbouwspot wordt . Overdag is de Zuiver Dice LED spot een subtiele decoratie aan jouw wand of plafond. De Lucide plafondspot voor het juiste lichtaccent. Met een plafondspot van Lucide kun je precies . De ledunit is fraai diep verzoken in het armatuur.


Dit geeft een mooi en rustig lichtbeeld. Er zijn situaties waar geen inbouw plafond armatuur (meer) mogelijk is. Dan is deze plafond downlight een zeer goed alternatief. COB LED achtergrond spot licht oppervlak gemonteerde plafond lamp wattage: 3W uitstralend kleur: warm wit (wit goud). Ons assortiment bevat plafond panelen (plafonnieres) voor zowel inbouw als opbouw, in ronde en rechthoekige vorm verkrijgbaar.


Spot plafond

De behuizing bestaat volledig uit aluminium, daardoor beschikt deze plafond spot over een hoogwaardige uitstraling. Deze LED plafondspot opbouw is .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.